Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Κρέπες κοτόπουλο με Philadelphia!





      Υλικά
250 γρ. γάλα φρέσκο
200 γρ. Philadelphia 
2 φιλέτα κοτόπουλου
2 κουταλιές μουστάρδα 
1 κρεμμύδι 
2 κουταλιές μαϊντανό 
λίγο ελαιόλαδο 
αλάτι 
πιπέρι για τις κρέπες 
125 γρ. αλεύρι 
2 μικρά αβγά 
πιπέρι  
Εκτέλεση
Για να φτιάξετε τις κρέπες: Σε ένα μπολ ανακατεύετε με το σύρμα το αλεύρι, τα αβγά και προσθέτετε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ρίχνετε σιγά-σιγά το γάλα μέχρι το μίγμα για τις κρέπες να γίνει ομοιόμορφο. Η ζύμη για τις κρέπες είναι έτοιμη. Μπορείτε επίσης να ανακατέψετε και με ένα μίξερ. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30εκ. και το αλείφετε με λίγο λάδι ή βούτυρο. Ρίχνετε 1 κουτάλα σούπας από το μίγμα και γέρνετε το τηγάνι για να απλωθεί το μίγμα στον πάτο του τηγανιού. Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά. Όταν ροδίσει, την γυρνάτε από την άλλη μεριά με μία πλατιά σπάτουλα. Φτιάχνετε τις υπόλοιπες κρέπες (μέχρι να τελειώσει ο χυλός) κατά τον ίδιο τρόπο, αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λάδι. Διατηρείτε τις κρέπες ζεστές, την μια πάνω στην άλλη. Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το ανακατεύετε σε ένα μπολ με την μουστάρδα, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και στην συνέχεια, σε ένα τηγάνι το σοτάρετε σε δυνατή φωτιά Όταν είναι έτοιμο, απλώνετε Philadelphia σε κάθε κρέπα με μια σπάτουλα ή ένα μαχαίρι και την γεμίζετε με το κοτόπουλο, το οποίο το έχετε αφήσει λίγο να κρυώσει και το έχετε πασπαλίσει με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου